Càtering Cal Planes
On vulguis, quan i com vulguis

Serveis

Volem que els nostres clients tinguin una experiència excel·lent amb els nostres serveis, per això el nostre personal treballa contínuament per a satisfer totes les necessitats que puguis tenir.

Dins d'aquesta secció podrà consultar els serveis que oferim de càtering, alimentació, cuina, etc., així com també l'informació actualitzada dels nostres plats, postres i aperitius. 

 

  • CARNISSERIA

Fundada fa més de 30 anys, disposem de la nostra botiga a la carretera de la Seu nº12 de Ponts, on podeu comprar tot tipus de carn, formatge, pernil i altres productes diversos.  La carn de corder i porc són provinents de la masia de Cal Planes a Ribelles, i la de vedella de ramaders de proximitat.


  •  PLATS i APERITIUS ARTESANS
Catàleg Cal Planes 2018
Consulta el nostre catàleg complert amb tots els nostres plats.
Catàleg Cal Planes 2018.pdf (1.46MB)
Catàleg Cal Planes 2018
Consulta el nostre catàleg complert amb tots els nostres plats.
Catàleg Cal Planes 2018.pdf (1.46MB)
  • CÀTERINGS

Actualment tenim la disponibilitat d'oferir serveis de càtering per qualsevol tipus de celebració, ja sigui reunions per a empreses, comunions, bateig o qualsevol altre tipus de event. La nostra empresa destaca per elaborar els menús i els pressupostos a mida, doncs ens adaptem als nostres clients segons allò que desitgen, oferint la millor qualitat en el servei i menjar dels productes. 

Per qualsevol interès en els nostres serveis no dubte en contactar amb nosaltres, podeu mirar alguns dels exemples de menús que podeu trobar al llarg de la nostra pàgina web, però si no trobeu allò que voleu no dubteu en contactar!